Vitodens 200-W: Idealan za stanove ili obiteljske kuće

Kompaktni i učinkoviti plinski kondenzacijski zidni uređaj je inteligentna energetska centrala,koja ispunjava najviše zahtjeve za komfor opskrbetoplinom

Vitodens 200-W idealan je zidni plinski kondenzacijski uređaj za stanove ili obiteljske kuće. Može se lako ugraditi u nišu u kupaonici ili u kuhinjskom elementu. Vitodens 200-W opremljen je Inox-Radial izmjenjivačem topline od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. To jamči pouzdanost i dugoročno visoku iskorištenje kondenzacije. To se odnosi i na MatriX-Plus plamenik.

Zidni plinski kondenzacijski uređaji troše manje energije jer koriste i toplinu dimnih plinova. Rezultat: velika pretvorba primjenjene energije u toplinu do 98 posto i klase energetske učinkovitosti A. To smanjuje troškove grijanja i rasterećuje okoliš. U kombinaciji sa solarnim kolektorima postiže se sljedeći viši razred učinkovitosti A +.

Vitodens 200-W: izvedbe kao cirko i kombi uređaj

Vitodens 200-W dostupan je ili kao cirko uređaj s odvojenom pripremom tople vode ili kao kombinirani uređaj s integriranim protočnim izmjenjivačem topline.


Vitodens 200-W značajke

Veliki, dodirni zaslon u boji podesiv po visini za jednostavan, intuitivan rad

Pomični zaslon: praktičan rad na razini očiju

Vitodens 200-W može se komforno upravljati u razini očiju zahvaljujući 7-inčnom zaslonu u boji ili 3,5-inčnom crno-bijelom zaslonu koji se može pomicati prema gore.


MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg grijanja

Novi MatriX-Plus plamenik ističe se prije svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih tvari i buke, specijalna MatriX površina od nehrđajućeg čelika je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom vjeku.

Lambda Pro Plus: Automatska regulacija izgaranja snižava troškove

Automatsko nadziranje kvalitete izgaranja prilagođava se varirajućoj kvaliteti plina i produljuje interval dimnjačarskih pregleda na tri godine. To osigurava učinkovitost tijekom cijele godine i štedi na troškovima održavanja.

  • Prilagođavanje kvaliteti plina
  • Konstantna visoka energetska učinkovitost
  • Sigurno za budućnost
  • Niski troškovi održavanja
  • Trogodišnji intervali provjere
MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg grijanja

Korrosionsbeständiger Inox-Radial-Wärmetauscher aus Edelstahl

Inox-Radial od nehrđajućegčelika: učinkovito i dugovječno

Nehrđajući čelik čini razliku. Izmjenjivač topline Inox-Radial od nehrđajućeg čelika otporan na koroziju je središnji dio Vitodensa 200-W. On pretvara uloženu energiju osobito učinkovito u toplinu. Praktično bez gubitaka, s nenadmašivim stupnjem učinkovitosti od 98 posto i to sa sigurnim osobito dugotrajnim i visokovrijednim nehrđajućim čelikom.

10-godišnje jamstvo

na izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika za uljne i plinske kondnezacijske kotlove do 150 kW


Prednosti koje nudi Vitodens 200-W

  • Izrazito jednostavno, intuitivno posluživanje i integrirano WLAN sučelje
  • Visoka radna sigurnost zahvaljujući integriranoj regulaciji izgaranja Lambda Pro Plus
  • Više učinkovitosti i manje dušičnog oksida zahvaljujući novom MatriX-Plus plameniku
  • Pregled kompletne potrošnje s energetskim kokpitom
  • Pravilno funkcioniranje uvijek vidljivo s linijom fluorescentnog svjetla Lightguide
Vitodens 200-W - inteligentna energetska centrala za najveće zahtjeve

Detalji o proizvodu Vitodens 200-W

Pregled

Učin (kW)
1,9 do 32 kW
Normni stupanj iskoristivosti
98 % (Hs)
Razred energetske učinkovitosti
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-gas.png
Zemni i tekući plin
Područje primjene
icon-wohngebaeude.png
Plinsko grijanje u obiteljskoj kući i etažnim stanovima | Novogradnja i modernizacija
Posluživanje
Einfaches RGB
7-inčni dodirni zaslon u boji ili alternativno s 3,5-inčnim zaslon, WLAN integriran, moguće upravljanje preko ViCare aplikacije
Priprema tople vode
Potreban dodatni spremnik (cirko izvedba) | Protočni sistem zagrijavanja (kombi izvedba)
Daljnje značajke
MatriX-Plus plamenik, automatska regulacija izgaranja Lambda Pro Plus
Produktschnitt Gas-Brennwert-Wandgerät Vitodens 200-W


Vitodens 200-W regulacija je pregledna i intuitivna

7-inčni dodirni zaslon u boji za intuitivno upravljanje

Energetski kokpit: jednostavno podešavanjei posluživanje povećavaju učinkovitost

Koliko je jednostavno podešavanje i posluživanje? To je jedan od najvažnijih kriterija kod donošenja odluke o novom grijanju. Vitodens 200-W oduševljava iznimno visokim komforom posluživanja. Jednostavno i intuitivno upravljanje moguće je putem pametnog telefona, tableta ili direktno na velikom 7 inčnom dodirnom zaslonu u boji koji se može podesiti po visini ili alternativno s 3,5 inčnim zaslonom. Jasan tekstualni i grafički prikaz vodi kroz sve točke izbornika, a energetski kokpit nudi pregled kompletne potrošnje energije.


Integrirano WLAN sučelje: Udobnost grijanja postaje digitalna

Integrirano WLAN sučelje direktno povezuje plinski kondenzacijski uređaj s internetom – i time postavlja osnovu za umrežavanje i digitalne usluge na zahtjev. ViCare App čini upravljanje još komfornijim: na taj se način sve funkcije grijanja vrlo lako drže pod kontrolom. I u slučaju nenadanih situacija putem Service-App aplikacije direktno se obaviještava serviser koji se može pobrinuti za brzu pomoć. Još jedan plus: povezivanjem pomoću digitalnih usluga Viessmann nudi pet godina jamstva na kompletan sustav.

Integrirano WLAN sučelje: komfor grijanja je postao digitalan

ViCare App

ViCare App

ViCare App omogućuje operatoru sustava da kontrolira svoj sustav grijanja putem pametnog telefona. Radni status može se pregledati u bilo kojem trenutku, a u slučaju kvara, kontakt se može brzo i jednostavno uspostaviti sa stručnjakom koji je prethodno pohranjen u aplikaciji.


Međusobno usklađeno: sustavna tehnika

„Cjelina je više od sume pojedinih dijelova.“ Sukladno ovom načelu Viessmann ne nudi samo pojedine komponente grijanja koje zadovoljavaju visoke Viessmannove standarde po pitanju kvalitete, pouzdanosti i učinkovitosti. Dapače, svi su proizvodi povezani u usklađeni kompletni sustav u kojem svi dijelovi točno odgovaraju jedni drugima, jer se samo kod savršene međusobne usklađenosti svih komponenata integriranih u sustav može iskoristiti čitavi potencijal inovativne vrhunske tehnike.

Viessmann sustavna tehnika obuhvaća sve što grijanje čini pouzdanim i ekonomičnim - od Vitotronic regulacije s daljinskim radio-upravljanjem preko učinkovitih Vitocell spremnika za toplu vodu za najbolji komfor tople vode sve do visokokvalitetnih solarnih uređaja za štedljivu potporu grijanja.

Međusobno usklađeno: sustavna tehnika

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem
Gasumstellung in Nordwestdeutschland

Gasumstellung - mit Viessmann kein Problem

Gebäude-Energie-Spar-Check
Geprüftes Berechnungsverfahren

TÜV-zertifizierter Gebäude-Energie-Spar-Check

Prospekt anfordern zum Vitodens 300-W
Prospekte

Online-Anforderung