Korporativne vrijednosti

Već smo 1966. godine formulirali temeljna načela naše korporativne vrijednosti koje su i danas, nakon pažljive prilagodbe, smjernice za naše postupanje te određuju karakterističan profil osobnosti naše marke. Naša načela opisuju duh, atmosferu i običaje koji čine našu kulturu, kao i za specifične zahtjeve koji iz toga proizlaze.


Druck

Inovacije

Stvaramo prekretnice i dajemo tehnološke impulse našoj branši. Uvijek smo razvijali izvanredne proizvode i rješenja, koji su postali prekretnice u tehnici grijanja. Želimo i u budućnosti imati mjerodvan utjecaj na tehnološki napredak.

Druck

Vrhunska kvaliteta

Nudimo proizvode tehnike grijanja vrhunske kvalitete. Težimo savršenstvu u svim područjima tvrtke. Našim postupcima slijedimo moto: "Ništa nije tako dobro da se ne bi moglo poboljšati." Naši su proizvodi jednostavni za rukovanje, dugovječni i sigurni za budućnost.


Druck

Kompletna ponuda

Sukladno specifičnim zahtjevima međunarodnih tržišta nudimo individualna rješenja za sve energente i svako područje primjene tehnike grijanja i klimatizacije kao i sveobuhvatne usluge. Naši proizvodi štede energiju i štite okoliš.

Druck

Učinkovitost

Zalažemo se i prihvaćamo našu ekonomsku, ekološku i socijalnu odgovornost. Vodimo računa o tomu da svi procesi budu ekološki te promičemo korištenje obnovljivih izvora energije.Naš cilj je zaštita klima i očuvanje prirodnih životnih osnova. Zalažemo se za znanost, umjetnost i kulturu kao društvene vrijednosti


Druck

Održivost

Zalažemo se i prihvaćamo našu ekonomsku, ekološku i socijalnu odgovornost. Vodimo računa o tomu da svi procesi budu ekološki te promičemo korištenje obnovljivih izvora energije.Naš cilj je zaštita klima i očuvanje prirodnih životnih osnova. Zalažemo se za znanost, umjetnost i kulturu kao društvene vrijednosti.

Druck

Pouzdanost

Neovisno smo obiteljsko poduzeće i pouzdan poslovni partner. Surađujemo s našim kupcima i dobavljačima na partnerskoj osnovi i pošteno, s ciljem obostranog uspjeha. Znamo da su najveće vrijednosti svake tvrtke njezini djelatnici te komuniciramo otvoreno i s povjerenjem. Sposobnim djelatnicima koji su voljni angažirati se i ostvariti rezultate, nudimo dobre mogućnosti za daljnji razvoj.


Agilität

Agilnost

Naš način rada karakterizira fleksibilnost, suradnja preko granica odjela, komunikacija bez hijerarhije i proces odlučivanja orjentirani na zadatak. Kreativnost i brzina kao i inovativni potencijal koji iz toga proizlazi kontinuirano se potiče, tijekom čega su osigurani potrebna stabilnost, pouzdanost i sposobnost nadogradnje.

Unternehmertum

Poduzetništvo

Naši zaposlenici su poduzetnici u tvrtki i razvijaju nove poslovne modele temeljem zajedničkog iskustva. Vlastita odgovornost i orjentiranost ka odlučivanju određuju naše djelovanje. Naš moto je ponuditi ispunjeno radno okruženje s mogućnošću vlastitog razvoja.