Savjet eksperta

Zatražite individualno savjetovanje – brzo i neobvezujuće

Pitanje o postojećoj instalaciji

U procesu izgradnje ste i potreban vam je dobar plan za novi sustav grijanja? Vaše staro grijanje je u kvaru ili radi toliko neučinkovito da troškovi grijanja već godinama rastu? Ili trebate podršku u području tehnike grijanja za vaš sljedeći veliki projekt? Bilo da se radi o novogradnji ili modernizaciji, zajedno ćemo pronaći novi sustav grijanja koji vam odgovara.

Kako možete zatražiti savjetovanje partnera tvrtke Viessmann?

Uoči zamjene, modernizacije ili novogradnje sigurno ćete se suočiti s nizom pitanja, primjerice: Koje grijanje odabrati? Moderna kondenzacijska tehnika, primjerice, radi s klasičnim gorivima kao što su ulje ili plin. Ako pak želite prijeći na obnovljivu energiju, dobra opcija je toplinska crpka koja upotrebljava besplatnu energiju iz okoliša. Na našoj stranici „Pametna toplinska crpka” možete pronaći opširne informacije o toplinskoj crpki.

Osim toga, potrebno je razjasniti i druga pitanja: Kakvo je vaše ponašanje grijanja i potrebna toplina zgrade? Postoji li dovoljno prostora za skladištenje goriva? Kojim financijskim sredstvima uopće raspolažete? Međutim, na ova i slična pitanja ne morate odgovoriti sami. Povezat ćemo vas sa certificiranim partnerom tvrtke Viessmann koji će vam ponuditi neobvezujuće savjetovanje.

6 jednostavnih koraka do savjetovanja

  • Ispunite kratki obrazac. 
  • Kontaktirat će vas djelatnik tvrtke Viessmann putem e-pošte ili telefona kako bi s vama porazgovarao o vašem upitu i po potrebi od vas zatražio dodatne informacije. 
  • Tvrtka Viessmann će proslijediti vaš upit certificiranom partneru tvrtke Viessmann. imajte na umu da ovo može potrajati malo dulje ovisno o sezoni i narudžbi.
  • Putem e-pošte dobit ćete podatke za kontakt vašeg partnera tvrtke Viessmann. Proaktivno ga kontaktirajte i dogovorite termin savjetovanja.
  • Vaš stručni partner provjerit će prilike na licu mjesta i individualno vas savjetovati o proizvodima tvrtke Viessmann koji vam odgovaraju.

Ovako vas tvrtka Viessmann podržava pri stručnom savjetovanju

Tvrtka Viessmann ovdje djeluje kao posrednik između vas i naših certificiranih partnera. To su neovisne tvrtke i stoga su same odgovorne za stupanje u kontakt s vama.

Naravno, mi ćemo vas pratiti i po potrebi podržati pri stručnom savjetovanju koje provode naši partneri. Kontaktirat ćemo vas putem e-pošte kako bismo saznali jeste li već u kontaktu sa specijaliziranom tvrtkom, jeste li primili ponudu i trebate li i još uvijek našu podršku. Zahvaljujući vašim kratkim povratnim informacijama, uvijek smo u toku i možemo vam pružiti najbolju moguću podršku.

Imajte na umu da su naši stručni partneri trenutačno vrlo zauzeti i da može doći do zakašnjelog stupanja u kontakt s vama. Stoga slobodno proaktivno kontaktirajte svog stručnog partnera. Podatke za kontakt poslat ćemo vam e-poštom. 

Kašnjenje se trenutačno odnosi i na vrijeme isporuke naših proizvoda. Zbog prepreka u dostavi vremena isporuke za odabrane proizvode trenutačno mogu biti dulja nego inače. Molimo vas za razumijevanje, a u slučaju dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte.