Savjet eksperta

Ukratko: informacije i podrška za specijalizirane obrtnike

Slika: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

Viessmann već generacijama blisko surađuje sa specijaliziranim obrtima. To partnerstvo raste već desetljećima i željeli bismo ga i dalje razvijati. Izazove promjena u energiji i toplini možemo savladati samo zajedno s instalaterima, električarima i solarnim tehničarima. Oni su spojnica između Viessmanna i krajnjih kupaca. Zato znamo cijeniti što je izdavačka kuća iz branše „markt intern” 2021. izabrala Viessmann za najboljeg partnera specijaliziranih obrta već 16. put zaredom.

Ravnopravno partnerstvo

Važno nam je stalno razmjenjivati informacije s partnerima. Ta razmjena stvara temelj za uspješnu suradnju te nam omogućuje razvoj alata i usluga da bismo stvorili optimalne preduvjete za rad sa sve složenijim sustavnim i energetskim rješenjima. Alati i usluge integriraju se u Viessmann PartnerPortal. Na središnjoj informacijskoj platformi za partnere informiramo vas o novostima i inovacijama te stavljamo na raspolaganje razne usluge i aplikacije – za sve je potrebna samo jedna prijava.

Kao Viessmannov partner profitirate od sljedećih prednosti: 

  • Osobno savjetovanje
  • Brži servis sastavnih dijelova i komponenti
  • Sveobuhvatna prodajna podrška
  • Podrška pri servisu i održavanju
  • Marketinška podrška
  • Opsežna ponuda stručnog usavršavanja
  • Ekskluzivni obilasci tvornica

Naša suradnja s instalaterima

Slika: © A. i I. Kruk / Shutterstock.com

Viessmannovi korijeni nalaze se u tehnici grijanja. Međutim, današnji program proizvoda obuhvaća puno više od klasičnih proizvođača topline. Umjesto toga su u fokusu rješenja sustava za grijanje, hlađenje i ventilaciju. Krajnjim korisnicima nudimo rješenja na temelju različitih energenata. Podržavamo vas kao partner. Da bismo jednostavnije oblikovali izradu ponude, projektiranje, instalaciju i održavanje sustava grijanja, nudimo primjerice različite usluge i alate za instalatere. 

Naša suradnja s električarima

Slika: © Krasula / Shutterstock.com

Toplina i struja sve su bliže. U tom se pravcu promijenio i Viessmannov portfelj proizvoda. Uz strujne proizvođače topline obuhvaća i fotonaponske instalacije kao i s njima usklađene sustave pohrane. Tako korisnici samo proizvode struju i troše je u slučaju potrebe, npr. za rad toplinske crpke ili punjenje električnog automobila. Kao Viessmannov partner profitirate od naših alata i usluga za električare. Primjerice, kalkulator neovisnosti pokazuje stupanj samodostatnosti i poboljšanje vlastite potrošnje struje kad različite strujne generatore kombinirate s jednim baterijskim spremnikom.    

Naša suradnja sa solarnim tehničarima

Slika: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Moderna solarna tehnika predstavlja dopunu sustava grijanja kojom se štede resursi. Zato je i Viessmann uključio odgovarajuću tehnologiju u svoj program proizvoda. Na taj način može korisnicima iz jednog izvora ponuditi sustav za održivu dobit energije. Korisnici sami profitiraju od naših usluga i alata za solarne tehničare. Oni vam omogućuju da npr. projektirate i dimenzionirate fotonaponske instalacije ili da brzo i jednostavno izrađujete ponude. Kao partner vas podržavamo i u birokratskim postupcima kao što su mrežna prijava sustava koji proizvode toplinu i struju.