Jednostavnim potezom ruke do uštede energije

Uživajte u uštedi energije, komforu i sigurnosti

Nove mogućnosti reguliranja grijanja putem interneta nudi ViCare aplikacija. Putem jednostavnog grafičkog sučelja ViCare aplikacije možete upravljati grijanjem potpuno intuitivno.

Automatska ušteda energije

Sustav je koncipiran za reguliranje jednog kruga grijanja. Putem Touch funkcije odabire se željena temperatura i samo jednim dodirom prsta prebacuje se iz normalnog u party način rada („ostajem dulje doma“).

Kod napuštanja doma („ja sam na putu“) dovoljna je samo jedna naredba da bi se temperatura instalacije grijanja snizila i time uštedila energija. Tko želi programirati za svaki dan različita vremena uključivanja, može se poslužiti funckijom asistenta.

Posebno polje na početnom zaslonu prikazuje trenutnu vanjsku temperaturu kao i klikom na ikonu prikazuje temperature tijekom posljednjih dana.

Uvijek vidljivo stanje instalacije

Korisnik vidi samo jednim pogledom da li je pogon grijanja u zelenom području. Žuto polje informira o potrebnom održavanju i crvena boja automatski prikazuje kontakt stručne tvrtke. Za to je potrebno odobrenje servisnog upita od strane korisnika instalacije - to se može dodijeliti s dva klika u aplikaciji. Zatim se uspostavlja veza sa softverom stručnog partnera koji onda može vidjeti podatke o sustavu kako bi mogao brzo i učinkovito podržati svog klijenta.


Video o ViCare App

Da biste aktivirali video, kliknite na gumb za reprodukciju. Napominjemo da se prikazom videozapisa podaci prenose na YouTube. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

ViCare App

ViCare App – energetska ušteda, udobnost i sigurnost


Viessmann ViCare aplikacija

Download

Aplikacija ViCare se koristi u spoju s Viessmann instalacijama koje podržavaju spajanje na internet ili u spoju s WLAN modulom Vitoconnect 100, koje možete nabaviti kod stručnih tvrtki za grijanje.


Internet sučelje Vitoconnect 100

Internet sučelje Vitoconnect

Vitoconnect je sučelje između kotla za grijanje i ViCare-a. Ono nije kompatiblno samo sa novim Viessmann sistemima grijanja, već se može ugraditi i u postojeće sustave. Priključak se vrši direktno putem kabla. Utični mrežni dio za opskrbu električnom energijom u sklopu je isporuke. Pribor dimenzija od svega deset puta deset centimetara je predviđen za montažu na zid. 

Putem Plug & Play načina modul se povezuje s internetom i registrira. Za to je potrebno s pametnim telefonom skenirati priloženi QR-kod. Na taj način je ugradnja i puštanje u pogon u pravilu završava u par minuta. 

U Vitoconnect 100 je ugrađen sveobuhvatni sigurnosni koncept, koji je zadovoljio VDE  ispitivanje za sigurnost pametnih kuća.

ViCare upravlja i postojećim Viessmann instalacijama grijanja

Većinom Viessmann plinskih i uljnih kotlova ugrađenih od 2004. godine kao i dizalice topline od 2010. te instalacije grijanja na biomasu od 2016. nadalje može se putem ViCare-a povoljno, jednostavno i brzo upravljati. Profitirajte od slijedećih prednosti s ViCare App


ViCare aplikacija - sigurnost

Sigurnost

Toplina i osjećaj sigurnosti

●  Jednim pogledom uvid da li je sve u zelenom području
●  Obavijestite se o nadolazećem održavanju
●  Adresa pohranjenog stručnjaka za grijanje odmah dostupna


ViCare aplikacija - štednja na troškovima

Štednja na troškovima

Jednostavno postaviti ugodnu temperaturu – tijekom odsutnosti iz doma štedite troškove

●  Jednostavno, komforno upravljanje instalacijom grijanja
●  Pohraniti tijek dana i automatski štediti na troškovima
●  Postavite osnovne funkcije pritiskom gumba na pametnom telefonu


ViCare aplikacija - Potpuno bezbrižno

Potpuno bezbrižno

Direktna veza sa stručnom tvrtkom - za svaki slučaj

●  Jednostano pohranjivanje kontakt podataka stručne tvrtke za grijanje
●  Brza i učinkovita pomoć – stručna tvrtka ima sve važne informacije
●  Potpuno bezbrižan paket u smislu održavanja i sigurnosti


ViCare Smart Climate Solutions

ViCare Smart Climate rješenja

ViCare Smart Climate rješenja

ViCareova pametna klimatska rješenja tvrtke Viessmann najnovija su generacija uređaja za praktičnu individualnu kontrolu sobe. Pomoću njih možete uštedjeti troškove energije. Rukovanje ViCare Smart Climateom je posebno jednostavno. Jednom instalirana, sve što vam treba je aplikacija ViCare za podešavanje točne temperature u svakoj sobi. Precizne informacije o kompatibilnosti možete dobiti od svog stručnog partnera.


Uvjeti korištenja ViCare i Vitotrol Plus