Savjet eksperta

Izjava o zaštiti podataka za stranicu obožavatelja na Facebooku tvrtke Viessmann

Mi, Viessmann Climate Solutions SE (u daljnjem tekstu „Viessmann” ili „mi”) kao dio Viessmann grupe odgovorni smo za obradu podataka putem „Page Insights” na našoj stranici obožavatelja na Facebooku zajedno s društvom Facebook Ireland Limited u smislu članka 26. Opće uredbe o zaštiti podataka. Na temelju ugovora sklopljenog s društvom Facebook Ireland Limited („Facebook”), društvo Facebook odgovorno je za obradu podataka, a posebno za osiguranje obveza transparentnosti i prava ispitanika (više o tome na: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum). Ovdje također možete pogledati sadržaj ugovora između društava Facebook i Viessmann.

Facebook objašnjava kako postupa s osobnim podacima na https://www.facebook.com/policy.php. Također se pozivamo na ovo za daljnje postupke obrade podataka koji se odvijaju kada posjetite našu stranicu obožavatelja. Društvo Facebook ovdje objedinjuje sve relevantne informacije u skladu s člankom 13. Opće uredbe o zaštiti podataka koje su relevantne kada posjetite našu stranicu obožavatelja (npr. informacije o pravima ispitanika, opcijama isključivanja, razdoblju pohrane, primateljima podataka uključujući i treće zemlje).

U sklopu usluge „Page Insight” bilježi se vaše ponašanje u odnosu na našu stranicu obožavatelja (za više informacija pogledajte: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data). Ovi se osobni podaci obrađuju se na temelju članka 6. stavka 1. točke f Opće uredbe o zaštiti podataka. Obrada osobnih podataka je zakonita ako je potrebna u svrhu „legitimnih interesa” voditelja obrade, kada ti interesi nisu podređeni vašim temeljnim pravima, slobodama i interesima. Naš legitimni interes leži u procjeni upotrebe i poboljšanju naše stranice obožavatelja na Facebooku. Možete uložiti prigovor na ovu obradu podataka u bilo kojem trenutku ako u vašem slučaju postoje razlozi protiv obrade podataka. U tu je svrhu dovoljna, primjerice, poruka e-pošte našem službeniku za zaštitu podataka.

U svakom nas trenutku možete kontaktirati na dolje navedene adrese

Viessmann

Viessmann Climate Solutions SE
Viessmannstraße 1
D-35108 Allendorf (Eder)

Telefon: +49 6452 70-0
Telefaks: +49 6452 70-2780
E-pošta: info@viessmann.com

Službenik za zaštitu podataka Viessmann grupe

Viessmannstraße 1
D-35108 Allendorf (Eder)

Telefon: +49 6452 70-0
Telefaks: +49 6452 70-2780
E-pošta: datenschutz@viessmann.com