Vitodens 222-W: Rješenje koje štedi prostor za zidnu montažu s nehrđajućim čeličnim spremnikom za visoku udobnost tople vode

Zidni plinski kondenzacijski uređaj Vitodens 222 W impresionira svojim visokim komforom grijanja i pitke vode, kao i komfornom regulacijom

Plinski kompaktni kondenzacijski uređaj Vitodens 222-W inteligentna je energetska centrala koja ispunjava visoke potrebe grijanja i opskrbe pitkom vodom. Moderan, funkcionalan dizajn i jasno dizajnirane matirane površine skladno se uklapaju u bilo koji životni prostor.

Posebno treba istaknuti integriran 46-litarski spremnik od nehrđajućeg čelika. Učin oduzimanja tople vode je usporediv sa spremnikom od 150 litara. Kod spremnika sa slojevitim punjenjem to se odvija u izmjenjivaču topline (Protočni grijač) na željenu temperaturu kontinuirao se zagrijava topla voda i na raspolaganju je odmah za daljnju upotrebu.

Sve komponente sustava kao što su spremnik, ekspanzijska posuda, crpke i sigurnosne armature su već sklopljeni u tvornici i skraćuju vrijeme ugradnje kod korisnika.


Posebne značajke Vitodens 222-W

Vitodens 222-W je inteligentna energetska centrala koji ispunjava najviše zahtjeve za komfornom opskrbom toplinom. Svojim modernim, funkcionalnim dizajnom i jasno dizajniranom, matiranom površinom, skladno se uklapa u bilo koji životni prostor.


MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg grijanja

MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg grijanja

Novi MatriX-Plus plamenik ističe se prije svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih tvari i buke, specijalna MatriX površina od nehrđajućeg čelika je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom vjeku.

Lambda Pro Plus: Automatska regulacija izgaranja snižava troškove

Automatsko nadziranje kvalitete izgaranja prilagođava se varirajućoj kvaliteti plina i produljuje interval dimnjačarskih pregleda na tri godine. To osigurava učinkovitost tijekom cijele godine i štedi na troškovima održavanja.

 • Prilagođavanje kvaliteti plina
 • Konstantna visoka energetska učinkovitost
 • Sigurno za budućnost
 • Niski troškovi održavanja
 • Trogodišnji intervali provjere

Inox-Radial izmjenjivači topline od nehrđajućeg čelika: učinkovit i izdržljiv

Nehrđajući čelik čini razliku. Inox-Radial izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika srce je Vitodensa 222-W. Posebno učinkovito pretvara utrošenu energiju u toplinu. Praktično bez gubitaka, s učinkovitošću od 98 posto koju je teško nadmašiti. Uz sigurnost posebno izdržljivog, visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

10 godišnje jamstvo

na izmjenjivače topline od nehrđajućeg čelika za ulje/plinske kondenzacijske kotlove do 150 kW

Inox-Radial izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju


Pregled prednosti Vitodens 222-W

 • Izuzetan omjer cijene i performansi
 • Dugovječan i učinkovit zahvaljujući Inox-Radial izmjenjivaču topline od nehrđajućeg čelika
 • Plamenik MatriX-Plus s regulacijom izgaranja Lambda Pro Plus za trajno visoku učinkovitost i niske vrijednosti emisija
 • Inovativni koncept rada sa 7 inčnim dodirnim zaslonom u boji ili 3,5-inčnim zaslonom, jednostavnim tekstualnim i grafičkim prikazom, čarobnjakom za pokretanje, prikaz potrošnje energije i alternativni rad putem mobilnog uređaja
 • Internet kompatibilan zahvaljujući integriranom WLAN sučelju za rad i uslugu putem Viessmann aplikacija
 • Ispravan rad uvijek na vidiku zahvaljujući fluorescentnom svjetlosnom vodiču tzv. Lightguide
Vitodens 222-W - inteligentna energetska centrala za najviše zahtjeve

Vitodens 222-W detalji o proizvodu

Pregled

Toplinski učin (kW)
1,9 do 32 kW
Normni stupanj iskoristivosti
98 % (Hs)
Razred energetske učinkovitosti
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-gas.png
Zemni i tekući plin
Područje primjene
icon-wohngebaeude.png
Plinsko grijanje u obiteljskim kućama kao i u stanovima | Novogradnja i modernizacija
Upravljanje
Einfaches RGB
7-inčni dodirni zaslon u boji ili alternativno 3,5 inčni zaslonom, WLAN integriran, upravljanje moguće preko ViCare App
Priprema tople vode
Integriran spremnik od nehrđajućeg čelika za visoki komfor tople vode
Daljnje značajke
MatriX-Plus plamenik, automatska regulacija izgaranja Lambda Pro Plus
Presjek prizvoda plinski kondenzacijski kompaktni uređaji Vitodens 222-W


Vitodens 222-W regulacija je pregledna i intuitivna

7-inčni dodirni zaslon u boji ili 3,5-inčni crnobijeli zaslon s jasnim tekstualnim prikazom

Energetski kokpit: jednostavno podešavanje i posluživanje povećavaju učinkovitost

Koliko je jednostavno podešavanje i posluživanje? To je jedan od najvažnijih kriterija kod donošenja odluke o novom grijanju. Vitodens 200-W oduševljava iznimno visokim komforom posluživanja.

Jednostavno i intuitivno upravljanje moguće je putem pametnog telefona, tableta ili direktno na velikom 7 inčnom dodirnom zaslonu u boji koji se može podesiti po visini ili alternativno s 3,5 inčnim zaslonom. Jasan tekstualni i grafički prikaz vodi kroz sve točke izbornika, a energetski kokpit nudi pregled kompletne potrošnje energije.


Integrirano WLAN sučelje: Udobnost grijanja postaje digitalna

Integrirano WLAN sučelje direktno povezuje plinski kondenzacijski uređaj s internetom – i time postavlja osnovu za umrežavanje i digitalne usluge na zahtjev. ViCare App čini upravljanje još komfornijim: na taj se način sve funkcije grijanja vrlo lako drže pod kontrolom. I u slučaju nenadanih situacija putem Service-App aplikacije direktno se obaviještava serviser koji se može pobrinuti za brzu pomoć. Još jedan plus: povezivanjem pomoću digitalnih usluga Viessmann nudi pet godina jamstva na kompletan sustav.

Integrirano WLAN sučelje: Komforno grijanje postaje digitalno

ViCare App

ViCare App

Aplikacija ViCare App omogućuje korisniku instalacije upravljanje grijanjem putem pametnog telefona. Radni status se može u svakom trenutku pogledati i u slučaju neke smetnje može se na jednostavan i brzi način kontaktirati direktno iz aplikacije odabranu stručnu tvrtku u aplikaciji.


Međusobno usklađeno: sustavna tehnika

„Cjelina je više od sume pojedinih dijelova.“ Sukladno ovom načelu Viessmann ne nudi samo pojedine komponente grijanja koje zadovoljavaju visoke Viessmannove standarde po pitanju kvalitete, pouzdanosti i učinkovitosti.Dapače, svi su proizvodi povezani u usklađeni kompletni sustav u kojem svi dijelovi točno odgovaraju jedni drugima, jer se samo kod savršene međusobne usklađenosti svih komponenata integriranih u sustav može iskoristiti čitavi potencijal inovativne vrhunske tehnike.

Viessmannova sustavna tehnika obuhvaća sve što grijanje čini pouzdanim i ekonomičnim - od Vitotronic regulacije s daljinskim radio-upravljanjem preko učinkovitih Vitocell spremnika za toplu vodu za najbolji komfor tople vode sve do visokokvalitetnih solarnih uređaja za štedljivu potporu grijanja.

Međusobno usklađeno: sustavna tehnika