Vitodens 111-F: Inteligentna cijenom atraktivna kombinacija najučinkovitije plinske kondenzacijske tehnike i visokog komfora tople vode

Kompaktni plinski kondenzacijski uređaji koji štede prostor s visokimkomforom tople vode dizajnirani za različite kvalitete vode

Vitodens 111-F je inteligentna i atraktivna kombinacija učinkovite plinske kondenzacije i visokog komfora tople vode - jednostavna za upotrebu, izdržljiva i digitalna. Kompaktni plinski kondenzacijski uređaj Vitodens 111-F dizajniran je za modernizaciju sustava grijanja, kao zamjena za stare plinske bojlere sa spremnicima ispod njih. S visokoučinkovitom crpkom s regulacijom brzine, Vitodens 111-F radi izuzetno energetski učinkovito i tiho. Moderna energetska centrala udovoljava najvišim zahtjevima za učinkovitom opskrbom toplinom. A s emajliranim spremnikom tople vode za slojevito punjenje od 100 litara ili varijanta spremnika s ogjrevnom spiralom od 130 litara, Vitodens 111-F osigurava visoki komfor tople vode -kompaktno u jednom uređaju.


H₂-ready 20 posto: Spremno za grijanje na plin za budućnost

Moderni plinski kondenzacijski kotlovi tvrtke Viessmann spremni su za H₂ 20 posto. To znači da su pripremljeni za dodatak do 20 posto vodika (H₂) u prirodnom plinu.

H2 READY

Vitodens 111-F atraktivnog dizajna u Vitopearl bijeloj boji

Vitodens 111-F atraktivnog dizajna u Vitopearl bijeloj boji


Posebnosti Vitodensa 111-F

MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg sustava grijanja

Novi MatriX-Plus plamenik ističe se prije svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih tvari i buke, specijalna MatriX površina od nehrđajućeg čelika je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom vjeku. I potpuno automatizirana Lambda Pro regulacija izgaranja prilagođava se automatski svim vrstama plina i svim dimovodnim sustavima i osigurava kontinuirano čisto i učinkovito izgaranje.

MatriX-Plus plamenik: Srce vašeg grijanja

Otporan na koroziju Inox-Radial izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika

Inox-Radial od nehrđajućeg čelika:
učinkovito i dugovječno

Nehrđajući čelik čini razliku. Izmjenjivač topline Inox-Radial od nehrđajućeg čelika otporan na koroziju je središnji dio Vitodensa 111-F. On pretvara uloženu energiju osobito učinkovito u toplinu i to sa sigurnim osobito dugotrajnim i visokovrijednim nehrđajućim čelikom.

10 godina jamstva

na izmjenjivače topline odnehrđajućeg čelika koduljnih/plinskih kondenzacijskihkotlova do 150 kW

Uvjeti na www.viessmann.hr/jamstvo


Regulacija je pregledna i intuitivna

LCD-Display sa 7-segmentnim prikazom

LCD ekran nove elektroničke platforme sa 7-segmentnim prikazom karakterizira vrlo jednostavno i razumljivo posluživanje te decentni dizajn u optici „crne ploče“ (Blackpanel). Instalacijom grijanja s jednim direktnim i/ili jednim miješajućim krugom grijanja može se jednostavno upravljati.

LCD-Display sa 7-segmentnim prikazom i dodirnim tipkama

Viessmann One Base

 

Viessmann One Base: Komforno, učinkovito i sigurno za budućnost

Viessmann One Base integrira sve proizvode, sustave i Smart-Home rješenja na jednoj platformi. To znači da se cijelim energetskim sustavom može upravljati jednostavno, pouzdano i brzo putem aplikacije.


Ušteda energije, udobnost i sigurnost uz ViCare

Vitodens 111-F kompaktni plinski kondenzacijski uređaji s novom elektroničkom platformom imaju integrirano WLAN sučelje. Po želji ono povezuje grijanje izravno na Internet.
Pomoću aplikacije ViCare upravljanje grijanjem je vrlo jednostavno i intuitivno. Aplikacija otvara mogućnost ponude digitalnih usluga, a jedna od njih je izravni kontakt sa servisnom tvrtkom za održavanje sustava grijanja. Aplikacija ViCare pruža informacije o trenutnom radnom stanju energetskog sustava. Vremenski programi za grijanje i pripremu tople vode pomažu u uštedi troškova energije i ViCare je kompatibilan sa gotovo svim iOS i Android uređajima. 
Sustav možete proširiti i ViCare termostatom i uživati u još većoj udobnosti i učinkovitosti.

Integrirano WLAN-sučelje – komfor grijanja je digitaliziran

ViCare termostat za više komfora i učinkovitosti

ViCare termostat za više komfora i učinkovitosti

Također možete proširiti sustav digitalnim ViCare termostatom i tako uživati ​​u još većoj udobnosti i učinkovitosti.

Detalji o proizvodu Vitodens 111-F

Pregled

Učin (kW)
3,2 do 32 kW
Normni stupanj iskoristivosti
do 98 % (Hs)
Razred energetske učinkovitosti
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-gas.png
Zemni plin, tekući plin, 20% primjesa vodika
Područje primjene
icon-wohngebaeude.png
Obiteljske kuće, stanovi, za novogradnju i modernizaciju
Posluživanje
Einfaches RGB
Jednostavno i intuitivno posluživanje putem LCD-ekrana sa 7-segmentnim prikazom i dodirnim tipkama, alternativno putem mobilnih uređaja. Povezivo s internetom zahvaljujući integriranom WLAN sučelju za više komfora, energetske uštede i sigurnost sa ViCare.
Priprema tople vode
S emajliranim 100-litarskim spremnikom za slojevito punjenje (Tip B1TF) odn. 130-litarski spremnik tople vode sa cijevnim izmjenjivačem (Tip B1SF)
Daljnje značajke
MatriX-Plus plamenik s Lambda Pro regulacijom izgaranja za trajno visoki stupanj iskoristivosti i niske vrijednosti emisija. Certificirano za 20 % udio vodika u zemnom plinu.


Presjek proizvoda Vitodens 111-F (Tip B1TF)
 

Presjek proizvoda plinski kondenzacijski kompaktni uređaj Vitodens 111-F (Tip B1TF)


Presjek proizvoda Vitodens 111-F (Tip B1SF)
 

Presjek proizvoda plinskog kondenzacijskog uređaja Vitodens 111-F (Tip B1SF)


Vitodens 111-F uvjerava

  • Osobito atraktivan odnos cijene i učina
  • Dugotrajnost i učinkovitost zahvaljujući Inox-Radial izmjenjivaču topline od nehrđajućeg čelika
  • MatriX-Plus plamenik s regulacijom izgaranja za trajno visoki stupanj iskoristivosti i niske vrijednosti emisija
  • Jednostavna i intuitivna upotreba LCD ekrana sa 7-segmentnim prikazom i dodirnim tipkama kao i alternativno putem mobilnih uređaja korisnika
  • Povezivost s internetom putem integriranog WLAN sučelja za upravljanje i servis putem Viessmann App aplikacija
  • Certificirano za 20 % udio vodika u zemnom plinu