Vitocal 350-G Pro – osigurava temperaturu polaznog voda do 73 °C


Profitirajte od ovih prednosti

  • Visoke temperature polaznog voda do 73 °C
  • Konstrukcija uređaja koja jamči tih rad s malo oscilacija
  • Klasična funkcija hlađenja/grijanja s među-spremnikom
  • Jednostavno rukovanje i pouzdana tehnika


Higijensko zagrijavanje pitke vode

Vitocal 350-­G Pro postiže temperaturu polaznog voda do 73 °C te time ispunjava higijenske propise vezane za zagrijavanje pitke vode.

Specijalna funkcija održavanja visoke temperature jamči čak i tijekom ciklusa punjenja da je svježi zrak koji se dovodi topli.


Daljinski nadzor i komunikacija

Regulacija raspolaže s brojnim mogućnostima komunikacije, neovisno o tomu radi li se o jednostavnom analognom modemu ili LAN-sustavu.

MODBus tehnologija i Bacnet se također mogu koristiti. Pored toga je uređaj dostupan putem interneta, npr. za daljinski nadzor te se brzo može integrirati u postojeće sustave upravljanja zgradama.


Učinkovito hlađenje

Regulacija odlučuje u aktivnom režimu hlađenja može li se otpadna toplina koristiti za zagrijavanje pitke vode i/ili zagrijavanje međuspremnika s vodom za grijanje. I tek onda se otpadna toplina koristi za regeneraciju zemne sonde ili se preko povratnih hladnjaka ispušta vani.

Savjetovanje

Partner u vašoj blizini

Besplatno, neobvezujuće i individualno savjetovanje dobit ćete kod Viessmann stručnog partnera u vašoj blizini.


Poticajna sredstva

*Napomena vezana za pretraživanje poticajnih sredstava

Informacije i podaci koji su objavljeni kroz online pretraživanje pažljivo su prikupljeni, no unatoč tomu se ne može preuzeti nikakva odgovornost da su potpunosti ispravni i potpuni. Mjerodavni su jedino važeći zakoni, uredbe i direktive - pravno obvezujuće podatke dobit ćete kod odnosnih navedenih institucija.

Zakonski utemeljeno pravo na poticaje ne postoji. Iznimke mogu proizaći iz zakonskih odredbi, kao npr. za naknadu za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora energije temeljem Zakona o obnovljivim izvorima energije i Zakona o kogeneracijskim sustavima.

Uostalom, odnosno tijelo odobrava poticajna sredstva isključivo u okviru raspoloživih proračunskih sredstava.

Online pretraživanje*

Poticajna sredstva

Tražim poticaje za dizalicu topline

Nevažeći poštanski broj