Poštovani partneri,

ovim putem željeli bismo Vas informirati da uslijed novonastale situacije uzrokovane korona virusom za Vas od ponedjeljka 16.03.2020. radimo udaljeno kako bismo Vam osigurali što veću sigurnost i smanjili šanse za širenja virusa.

Od 1.06.2020. otvorili smo vrata naše tvrtke uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite. U uredu smo Vam dostupni svaki radni dan od 7:30 do 15:30 sati.

Za Vas smo dostupni na sljedećim telefonima:

  • Prodaja: 01/6593-651
  • Tehnička služba : 01/6593-658
  • Knjigovodstvo : 01/6593-662
  • Svi prodajni predstavnici dostupni su Vam na svoje brojeve mobitela.

Upite možete uputiti i na email info@viessmann.hr

Ujedno Vas obavještavamo da je osobno preuzimanje robe moguće uz prethodnu najavu, a kao i do sada robu dostavljamo na Vašu adresu.

Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo Vas za odgovorno ponašanje kako bismo se svi skupa što prije mogli vratiti normalnom obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Viessmann d.o.o.

374648065

Zajedno još jači i u budućnosti - mi smo tu za vas!

Korona kriza promijenila je sve naše živote. Poplava vijesti svakodnevno nam stiže. Neke nas brinu, druge ulijevaju nadaju i ohrabruju. Zajedno ćemo preživjeti ova vremena. U skladu s našom filozofijom „Stvaramo životni prostor za generacije koje dolaze“, suočavamo se s tim izazovom i preuzimamo odgovornost. I dalje vrijedi: Zdravlje članova naše obitelji, naših partnera i osiguravanje naših usluga za nas su najvažniji prioritet.

Iz tog razloga za nas je vrlo važno da iscrpimo sve mogućnosti i mjere kako bismo se što bolje zaštitili od koronavirusa i smanjili broj infekcija na minimum. Svi zajedno možemo dati doprinos kao velika svjetska obitelj Viessmann.