404.jpg

Aktualno - Uredski prostori privremeno zatvoreni radi preuređenja

 

OBAVIJEST

U periodu od 25.10. do 5.11.2021. uredski prostori tvrtke Viessmann na adresi Dr. Luje Naletilića 23M radi preuređenja prostora neće biti dostupni za prijem partnera i gostiju.

Djelatnici su Vam kao i uvijek na raspolaganju u standardno uredovno vrijeme od 7:30 do 15:30 putem telefona i elektroničke pošte. 

Ponovno otvaranje ureda za goste planirano je za 9.11.2021.
Hvala unaprijed na razumijevanju i strpljenju.
Viessmann d.o.o.

Poštovani partneri,

ovim putem željeli bismo Vas informirati da uslijed novonastale situacije uzrokovane korona virusom za Vas od ponedjeljka 16.03.2020. radimo udaljeno kako bismo Vam osigurali što veću sigurnost i smanjili šanse za širenja virusa.

Od 1.06.2020. otvorili smo vrata naše tvrtke uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite. U uredu smo Vam dostupni svaki radni dan od 7:30 do 15:30 sati.

Za Vas smo dostupni na sljedećim telefonima:

  • Prodaja: 01/6593-651
  • Tehnička služba : 01/6593-658
  • Knjigovodstvo : 01/6593-662
  • Svi prodajni predstavnici dostupni su Vam na svoje brojeve mobitela.

Upite možete uputiti i na email info@viessmann.hr

Ujedno Vas obavještavamo da je osobno preuzimanje robe moguće uz prethodnu najavu, a kao i do sada robu dostavljamo na Vašu adresu.

Zahvaljujemo na razumijevanju i molimo Vas za odgovorno ponašanje kako bismo se svi skupa što prije mogli vratiti normalnom obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Viessmann d.o.o.

businessman using laptop computer sitting working office.; Shutterstock ID 374648065

Zajedno još jači i u budućnosti - mi smo tu za vas!

Korona kriza promijenila je sve naše živote. Poplava vijesti svakodnevno nam stiže. Neke nas brinu, druge ulijevaju nadaju i ohrabruju. Zajedno ćemo preživjeti ova vremena. U skladu s našom filozofijom „Stvaramo životni prostor za generacije koje dolaze“, suočavamo se s tim izazovom i preuzimamo odgovornost. I dalje vrijedi: Zdravlje članova naše obitelji, naših partnera i osiguravanje naših usluga za nas su najvažniji prioritet.

Iz tog razloga za nas je vrlo važno da iscrpimo sve mogućnosti i mjere kako bismo se što bolje zaštitili od koronavirusa i smanjili broj infekcija na minimum. Svi zajedno možemo dati doprinos kao velika svjetska obitelj Viessmann.