Čak ni u izvanrednim vremenima poput ovih, odgovornost za našu djecu i unuke ne smije se zanemariti. Kao obiteljska tvrtka koja razmišlja o generacijama koje dolaze, toga bismo se željeli sjetiti i dati svoj doprinos tome. S „ViMove fo climate“ pokrenuli smo kampanju kojom želimo prikupiti što više trkačkih ili biciklističkih kilometara.

Ovako računamo

Za svaki prijavljeni kilometar doniramo stablo međunarodnim projektima pošumljavanja. Tri kilometra na biciklu također vode do donacije stabla.

Istraživači sa Sveučilišta Yale u Connecticutu (SAD) izračunali su da u svijetu trenutno ima oko tri bilijuna stabala. Svako pojedinčno pretvara staklenički plin ugljični dioksid u kisik i na taj način daje dragocjen doprinos zaštiti klime. Loša vijest: Svake godine gubimo deset milijardi stabala - broj stabala na zemlji je prepolovljen.

Drveća koja se doniraju za svaki pretrčani od. prevoženi kilometar pomažu projektima pošumljavanja u zemljama poput Kambodže, Brazila, Kenije i Ugande. Pomoć koordinira mladi norveški startup „Chooose“.

Sada prijavite svoje rezultate i zasadite drvo

Sudjelovanje je skroz jednostavno: jednostavno ispunite formular, Screenshot učitajte i gotovo. Nakon svakog treninga ili na kraju trčanja sakupljene kilometre učitajte.

Arnd Peiffer nutzt einen kurzen Stopp bei der Radtour für einen Schnappschuss.

Arnd Peiffer – Biatlon

(Slika: © Arnd Peiffer)

Nach seiner Verletzung kann Stephan Leyhe schon wieder Kilometer auf dem Rad sammeln.

Stephan Leyhe – Skijaški skokovi

(Slika: © Stephan Leyhe)

Philipp Nawrath erledigt seinen Lauf gleich früh am Morgen.

Philipp Nawrath – Biatlon

(Slika: © Philipp Nawrath)

Između svih pristiglih prijava aktivnosti troje sudionika biti će nagrađeno sa sportskim slušalicama “JBL Reflect Fit Bluetooth” iz naše trgovine Selection Shop.

Svaki se kilometar računa - zato uzmite tenisice ili bicikl i krenite! Radujemo se što je moguće većem broju podnesenih prijava.


Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri / ViMove for climate

U sklopu projekta “ViMove for climate” Viessmann Werke GmbH & Co. KG, Viessmannstraße 1,35108 Allendorf (Eder) organizira nagradnu igru.

Sudjelovanje je moguće za sve Viessmann djelatnike, Viessmann partnere i sponzorirane sportaše Viessmann-tima u cijelom svijetu.

Projekt traje od 22. do 28. lipnja 2020. Cilj je prikupiti što više kilometara za projekt donacije. Sudionici mogu sakupljati kilometre trčanjem ili vožnjom bicikla. Kilometri  napravljeni vožnjom preračunat će se u kilometre dobivene trčanjem, a Viessmann će po kilometru donirati stablo međunarodnim projektima pošumljavanja. Kilometre je potrebno poslati na email adresu vimove@viessmann.com . Pri tome je potrebno i par podataka oosobi (ime, prezime, dali ste Viessmann djelatnik ili Viessmann partner + brojpartnera, udaljenost biciklom ili udaljenost trčanjem) kao i screenshottreninga iz aplikacije koju koristite (npr. Adidas Running) . Svakom prijavomsudjelujete u nagradnom izvlačenju, a šanse se povećavaju višestrukim slanjem (svaki dan).

Nagradna igra završava 6. 7. 2020. U obzir će se uzeti samo kilometri koji su poslani do 6. 7. 2020. u 13h.

Sudjelovanje putem automatskih servisa je isključeno, a ukoliko postoji sumnja u manipulaciju takvi će sudionici biti isključeni.

Nagrade su: 3x JBL Reflect Fit Bluetooth slušalice

Dobitnici će nakon isteka vremena za sudjelovanje biti izvučeni automatskim slučajnim odabirom, te će biti obaviješteni putem e-maila, a za dostavu nagrade biti će potrebno dostaviti adresu na  Viessmann Werke GmbH & Co. KG . Sa davanjem svoje adrese dobitnik pristaje da se njegovi osobni podaci koriste isključivo u svrhu nagradne igre. Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 7 dana od slanja informacije o dobitku, više nema pravo na nagradu. Nakon slanja nagrade osobni podaci biti će izbrisani. Viessmann Werke GmbH & Co. KG zadržava pravo na izmjenu uvjeta sudjelovanja u bilo koje vrijeme bez navođenja razloga, pogotovo u slučaju više sile ili ukoliko dođe do okolnosti na koje Viessmann Werke GmbH & Co. KG  ne može utjecati ili ne može provesti igru do kraja. 

Odluka je konačna, isplata nagrade u novcu nije moguća kao niti prenošenje nagrade na drugoga.