Vitocrossal 300 CM3 - fleksibilno se može koristiti u području srednjeg učina


Profitirajte od ovih prednosti

  • Pretvara do 98 posto korištene energije u toplinu
  • Tih,ekonomičan i ekološki
  • Efekt samočišćenja izmjenjivača topline zahvaljujući glatkim površinama od nehrđajućeg čelika
  • Regulacija izgaranja Lambda-Pro-Control za sve vrste plina
  • Veliki tlak dobave u nastavku za dimne plinove omogućuje velike vodove za dovod zraka i odvod dimnih plinova


Pouzdana kondenzacijska tehnika

Vitocrossal 300 je plinski kondenzacijski kotao s Inox-Crossal površinom izmjenjivača topline i ižaravajućim MatriX plamenikom.

U području srednjeg učina od 87 do 142 kW može se fleksibilno koristiti u mnoge svrhe, npr. za grijanje višeobiteljskih kuća te javnih i poslovnih objekata.

Konstrukcija okomito postavljenih površina izmjenjivača topline osigurava posebno dobro iskorištenje kondenzacijske topline plina za grijanje. Na taj se način do 98 posto korištene energije pretvara u toplinu.

Vitocrossal 300 se iz tvornice može isporučiti s ižaravajućim MatriX plamenikom, ali i za dogradnju plinskim plamenika s ventilatorom tvrtke ELCO ili Weishaupt.


Komforna Vitotronic regulacija

Korisnici i stručna poduzeća profitiraju podjednako od jednostavne Vitotronic regulacije: izbornik za upravljanje je logične i jako jednostavne strukture, osvjetljen, s velikim kontrastom te se može jednostavno očitati.

Funkcija "Pomoć" informira u slučaju nedoumice o daljnjim koracima za unos. Grafička površina za korisnike služi i za prikaz krivulja grijanja i prinosa priključenog termičkog solarnog uređaja.
 

Beratung - kostenlos & unverbindlich

Partner vor Ort

Eine individuelle Beratung erhalten Sie bei Ihrem Viessmann Fachpartner vor Ort. Bitte geben Sie für die Suche Ihre Postleitzahl, für genauere Treffer Ihre komplette Anschrift ein.


Poticajna sredstva

*Napomena vezana za pretraživanje poticajnih sredstava

Informacije i podaci koji su objavljeni kroz online pretraživanje pažljivo su prikupljeni, no unatoč tomu se ne može preuzeti nikakva odgovornost da su potpunosti ispravni i potpuni. Mjerodavni su jedino važeći zakoni, uredbe i direktive - pravno obvezujuće podatke dobit ćete kod odnosnih navedenih institucija.

Zakonski utemeljeno pravo na poticaje ne postoji. Iznimke mogu proizaći iz zakonskih odredbi, kao npr. za naknadu za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora energije temeljem Zakona o obnovljivim izvorima energije i Zakona o kogeneracijskim sustavima.

Uostalom, odnosno tijelo odobrava poticajna sredstva isključivo u okviru raspoloživih proračunskih sredstava.

Online pretraživanje*

Poticajna sredstva

Tražim poticaje za kondenzacijski kotao

Nevažeći poštanski broj

Presjek proizvoda

Pregled

Snaga (kW)
87 do 142 kW
Normni stupanj iskorištenja
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Razred energetske učinkovitosti
-
Gorivo
icon-gas.png
Zemni plin
Područje primjene
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Višeobiteljske kuće, poslovni objekti, novogradnja i modernizacija
Rukovanje
Regulacija Vitotronic s jasnim prikazom teksta i grafike za jednostavno rukovanje
Priprema tople vode
Potreban(ni) dodatan(ni) spremnik(ici) za zagrijavanje vode, uslijed toga veliki komfor tople vode
daljnje karakteristike
Modulirajući plinski MatriX plamenik s velikim modulacijskim područjem
Vitocrossal-300-CM3-Schnitt.png

fernbedienungen.jpg

Međusobno usklađeno: sustavna tehnika

„Cjelina je više od sume pojedinih dijelova.“ Sukladno ovom načelu Viessmann ne nudi samo pojedine komponente grijanja koje zadovoljavaju visoke Viessmann standarde po pitanju kvalitete, pouzdanosti i učinkovitosti. Dapače, svi su proizvodi povezani u usklađeni kompletni sustav u kojem svi dijelovi točno odgovaraju jedni drugima, jer se samo kod savršene međusobne usklađenosti svih komponenata integriranih u sustav može iskoristiti čitavi potencijal inovativne vrhunske tehnike.

Viessmann sustavna tehnika obuhvaća sve što grijanje čini pouzdanim i ekonomičnim- od Vitotronic regulacije s daljinskim radio-upravljanjem preko učinkovitih Vitocell spremnika za toplu vodu za najbolji komfor tople vode sve do visokokvalitetnih solarnih uređaja za štedljivu potporu grijanja.