Viessmann kompletna ponuda za sveobuhvatan servis

Viessmann partneri na tržištu znaju da se mogu pouzdati u inovativnu kompletnu ponudu proizvoda i sustava za toplinu, hlađenje, ventilaciju i decentraliziranu opskrbu strujom. A Viessmann kompletna ponuda usluga također je neizostavno nužna kao snažan oslonac za poslovni uspjeh.

Savršeno usklađeni proizvodi i usluge iz jedne ruke. To je naša obveza koju imamo prema našim partnerima jer im tako olakšavamo poslovnu svakodnevicu te smo kao pouzdani partner pored njih. A oni su nas već 12. puta za redom izabrali za stručnog partner za obrt br.1. Taj dokaz povjerenja je naš poticaj.

Viessmann-App-Angebot.jpg
Za krajnje korisnike i stručne partnere

Viessmann aplikacije


Viessmann servis - sveobuhvatna briga


Service-Plus_Verkaufsunterstuetzung.png

Potpora u prodaji

Naši stručni partneri su nama na 1. mjestu. S 18 djelatnika u komercijali i pet regionalnih ponudbenih centara stojimo Vam na raspolaganju. Osim toga, rasterećujemo vas brojnim alatima u vašem svakodnevnom radu, kao što su npr. aplikacije za projektiranje i natječaje, za izradu ponuda, provjera uštede energije u zgradama, sustav online narudžbi, e-cjenik i financiranje prodaje.

Service-Plus_Logistik.png

Logistika

Za vaš je uspjeh neizostavno nužna brza raspoloživost svih Viessmann proizvoda i rezervnih dijelova. Naš učinkovit koncept za sve postupke narudžbe i isporuke usklađen je prema Vašim zahtjevima, a osnova za to je sveobuhvatna distribucijska mreža i pouzdani partneri za logistiku. Na taj je način osigurano da kod narudžbi unutar gotove cijele Hrvatske i do 15 sati dostava bude idući dan. Na zahtjev za pojedine gradove moguća je dostava do 8, 10 ili 12 sati na vašu adresu ili na navedenu adresu dostave.


Service-Plus_Wartung_Service.png

Održavanje i servis

Neovisno radi li se o puštanju u rad, održavanju ili uklanjanju problema - kod Viessmanna se možete pouzdati u stručnu podršku. Tehnička služba vam savjetom i djelom stoji na raspolaganju, a know-how i iskustvo naše tehničke službe su osnova za praktično, stručno savjetovanje.

Service-Plus_Software_Internet.png

Softverske i internetske usluge

Viessmannov portal za partnere na raspolaganju je svim stručnim partnerima. Tako dobivate kompletnu Viessmannovu ponudu usluga direktno u svoj ured ili na gradilište. I to 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Bilo da se radi o browseru za CAD-sheme ili čitavim kompletnim rješenjima za projektiranje - Viessmann softver vam pruža otpimalnu podršku.


Service-Plus_Seminarprogramm.png

Program seminara

Viessmannova akademija vas podržava velikim brojem seminara, treninga i e-learning ponuda. Na treninzima su proizvodi i energija uvijek u prvom planu. To obuhvaća prezentaciju proizvoda, upućivanje u važne zahvate i ispravan postupak kod puštanja u pogon, održavanje i servis. Osim toga, obavještavamo vas koja rješenja imaju smisla kod kojih zahtjeva i koji se okvirni uvjeti moraju poštovati.

Service-Plus_Marketingunterstuetzung.png

Marketinška podrška

Pokažite što možete i što nudite. Upozorite klijente i zainteresirane osobe u svojoj regiji na vaše poduzeće i modernu tehniku grijanja od Viessmanna. Bilo da se radi o krovnom nosaču, svjetlećoj reklami, reklami u novinama ili direktnoj reklami te online marketingu: Viessmann vam pomaže u vašoj promidžbi. Nemojte čekati da novi klijenti dođu k vama. Potaknite aktivno nove poslove i direktno se obratite potencijalnim klijentima. Viessmann je u tu svrhu pripremio prave mjere za vas. Profesionalno napravljene, originalne i uvjerljive.


Service-Plus_Beratung.png

Savjetovanje

Neovisni stručnjaci stoje vam na raspolaganju i za analizu i savjetovanje u poduzeću, npr. za mjerenje zadovoljstva klijenata – samo onaj tko poznaje želje svojih klijenata može ih zadovoljiti.


Auszeichnung_2015_Fachhandwerkspartner_Nr_1.jpg

2015 | Partner stručnih obrta br. 1

Priznanje „Partner stručnih obrta br.1“ je i ove godine dobila tvrtka Viessmann, i to već 13. put za redom.

U anketi koju svake dvije godine prije sajma ISH provodi tvrtka „markt intern“ sudjelovalo je nekoliko tisuća njemačkih tvrtki za instalaciju grijanja. Pritom su ocijenjivali usluge proizvođača u različitim kategorijama proizvoda i usluga. Zahvaljujući ukupno tri prva i jednim drugim mjestom, Viessmann je opet bio ukupni pobjednik.

Service-Plus_Partner.jpg

Još niste partner Viessmanna?

Vrlo rado ćemo vas opsežno informirati o našoj ponudi proizvod
proizvoda i usluga. Pošaljite nam jednostavno svoje kontakt-podatke
i naša podružnica koja je nadležna za vas će stupiti
s vama u kontakt. Radujemo se partnerskoj
suradnji.

Jeste li već Viessmannov partner?

Onda vam na raspolaganju stoje sve informacije o našim servisnim
uslugama u informacijskom području za Viessmannove partnere.