Partnerstvo FC Bayern München & Viessmann

Viessmann je službeni klimatski partner nogometnog kluba FC Bayern München.

Viessmann sponzoriranje sporta

Sponzoriranje sporta ima dugu tradiciju u Viessmannu: obiteljska tvrtka uključena je u zimske sportove više od 25 godina. Počevši sa sankanjem, zimskim brzim disciplinama vožnje sanjkama niz umjetne staze sa strmim padinama i nagibima, Viessmann je postao sastavni dio većine nordijskih zimskih sportskih aktivnosti s fokusom na skijaške skokove i biatlon. Od 2018. nogomet je također dodan portfelju sponzoriranja sporta.

Globalni igrači: Viessmann i FC Bayern

Sponzorstvo njemačkog rekordnog prvaka FC Bayern München postalo je važan dio Viessmannova angažmana u sportu. Međunarodno partnerstvo dvaju globalnih igrača, oba tržišnih lidera u svojim industrijama, započelo je u Kini gdje je Viessmann postao službeni regionalni partner FC Bayerna 2018. Širok raspon aktivnosti proveden je u brojnim lokalnim nogometnim školama i turnirima.

Proširenje partnerstva

Kao odgovor na uspješno partnerstvo, Viessmann je proširio svoje obveze s FC Bayernom na regiju jugoistočne Azije 2021. godine i postao službeni klimatski partner FC Bayern Münchena u odabranim europskim zemljama (Francuska, Španjolska, Poljska, BeNeLux i Rusija) za sektore tehnika grijanja, klimatizacije, hlađenja i ventilacije. Od početka sezone 2022/23, Viessmann je proširio svoje partnerstvo s FC Bayern München na globalno.

Održivi angažman

Nogomet je globalna strast, a potreba da se globalno teži klimatskim ciljevima sve je jača u glavama ljudi. To je upravo mjesto gdje dva jaka branda mogu doprinijeti strašću prema sportu i najboljom tehnologijom za uštedu klime. Cilj partnerstva je promicanje održivog korištenja resursa za buduće generacije u regiji. Za Viessmann, održivost je u središtu njegove korporativne svrhe “Mi stvaramo životni prostor za generacije koje dolaze”.

 

Da biste aktivirali video, kliknite na gumb za reprodukciju. Napominjemo da se prikazom videozapisa podaci prenose na YouTube. Za detalje pogledajte našu politiku privatnosti.

The Signing
The Signing