5 godina jamstva

Od 1.4.2016. Viessmann za Vitodens 100-W/111-W Touch nudi 5 godina jamstva kao proširenje na osnovno zakonski propisano jamstvo od 2 godine.

Način produljenja jamstva

Preduvjet za produljenje jamstva je online registracija vlasnika instalacije slijedom koje vlasnik dobiva ponudu i ugovor o produljenju jamstva s uvjetima za ostvarivanje produljenja jamstva.

Trajanje jamstva

Jamstvo vrijedi od kupnje/isporuke uređaja, a završava nakon 60 mjeseci uz poštivanje uvjeta jamstva.

Opseg jamstva

Produljeno jamstvo produljuje osnovno zakonski propisano jamstvo na ukupno pet godina. Korisniku jamčimo besprijekornu kvalitetu proizvoda kroz besplatno uklanjanje kvarova i nedostataka koji su uzrokovani tvorničkim greškama.

Jamstvo obuhvaća sve mehaničke i elektroničke sastavne dijelove u paketu kao npr. uređaj, regulacija, crpke i ventilatori.

Uvjeti jamstva

Slijedeći uvjeti moraju biti ispunjeni:

  • Uređaj je ugrađen prema pravilima struke od strane stručne osobe.
  • Uređaj je pušten u pogon od strane ovlaštenog servisera Viessmann.
  • Potpisan ugovor o produljenju jamstva između vlasnika uređaja i tvrtke Viessmann i uplaćena naknada za produljenje jamstva u iznosu 80 € + PDV.
  • Uređaj se servisira i održava u vremenskim periodima propisanim u ugovoru, a radove vrši ovlašteni Viessmann serviser prema uputama proizvođača. Cijena redovnog servisa iznosi 65 € + PDV.

Područje primjene

5-godina-jamstva se odnosi na slijedeće proizvode:

  • Vitodens 100-W Touch
  • Vitodens 111-W Touch

ONLINE REGISTRACIJA 

Poštovani,

kupnjom plinskog kondenzacijskog zidnog uređaja Vitodens 100-W i Vitodens 111-W ostvarujete mogućnost produljenja garancije na 5 godina.

U nastavku popunite formular kako bi Vam dostavili ponudu i ugovor o produljenju garancije.

S poštovanjem,

Viessmann d.o.o.